Vartojimas: vienas iš pačių paprasčiausių būdų įtraukti kanapių sėklas į savo mitybos racioną – berti į salotas, sriubas ar kokteilius. Iš kanapių sėklų taip pat galima pasigaminti augalinį pieną, kuriuo galėsite gardinti kavą ar košes. Na, ir žinoma, visada galite eksperimentuoti, kurdami naujus patiekalus, pagardintus riešutais kvepiančiomis kanapių sėklomis.
Laikymas: laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: lukštentos pluoštinių kanapių sėklos (100%)
Kilmės šalis: Lietuva.
Pardavėjas: UAB „Naturus“, S. Lozoraičio g. 31A, Baltrušių k. Šakių raj.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 2501 kJ / 604 kCal
Riebalai | 52,0 g |
---|
Iš kurių: | |
sočiųjų riebalų rūgščių | 4,0 g |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 5,0 g |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 41,0 g |
Angliavandeniai | 1,0 g |
Iš kurių | |
cukrų | 1,0 g |
Baltymai | 32,0 g |
Druska | 0,0 g |
Aušra (įsigijo produktą) –
Dėkoju už jūsų pastangas gaminti kokybiŝka ir natūralius produktus.
Pirkau ir daugiau jūsų produktų, bet šie keliauja dovanoms į užsienį.Tikiuosi ir ten būsite įvertint savo kokybe.i