Tortas su špinatais ir matcha
Recepto autorius – Maistoteka
Šviesiai žalias ir nepaprastai gardus tinklaraštininkės Maistoteka tortas, kurį pamilsite vos paragavę!
Ingredientai:
- Biskvitas (16 cm skersmens 4 biskvitai)
- 200 gr špinatų
- 1 citrinos sultys ir žievelė
- 4 kiaušiniai
- 150 gr cukraus
- Žiupsnis druskos
- 60 gr tirpinto sviesto
- 50 gr kanapių sėklų aliejaus
- 200 gr kvietinių miltų
- 50 gr migdolų miltų
- 70 gr kanapių sėklų miltų
- 1 a.š. kepimo miltelių
Paruošimo būdas:
- Špinatus su citrinos sultimis ir žievele susmulkinti kokteilinėje iki tyrės.
- Kiaušinius su cukrumi ir druska išplakti iki purumo. Įmaišyti sviestą ir aliejų, bei špinatų masę. Mentele įmaišyti visus sijotus miltus ir kepimo miltelius. Tešlą po lygiai padalinti į kepimo formas, kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 15min.
- Iškepusius atvėsinti, pertepti kremu.
Atraskite Jorùs
Populiariausi produktai
-
Pluoštinių kanapių sėklų aliejus Jorus, 250 ml
Kaina: 7.90€ -
Pluoštinių kanapių sėklų aliejus Jorus, 500 ml
Kaina: 13.90€ -
Lukštentos pluoštinių kanapių sėklos Jorus, 150 g
Kaina: 3.50€ -
Lukštentos pluoštinių kanapių sėklos Jorus, 250 g
Kaina: 6.90€