Kanapių arbata – Jūsų vakaro ritualams

Ingredientai:
Žiupsnelis kanapių arbatos
1 puodelis (250 ml) verdančio vandens
Nedidelis kiekis riebalų (pvz., kokosų aliejaus, kanapių sėklų aliejaus, sviesto ar pieno su riebumu) – nebūtina, bet naudinga, nes kanabinoidai yra tirpūs riebaluose.
Medaus ar mėgstamų prieskonių – pagal skonį.
Kaip pagaminti?
Užvirinkite vandenį ir leiskite jam minutę atvėsti (iki maždaug 90 °C), kad užpylus ant lapelių išsaugotumėte subtilius augalo junginius. Į puodelį arba arbatos sietelį įdėkite žiupsnelį kanapių arbatos. Pakaks vos 3 lapelių švelniam skoniui išgauti. Užpilkite karštu vandeniu ir, jei naudojate – įdėkite šiek tiek riebalų (pvz., pusę arbatinio šaukštelio kanapių sėklų aliejaus). Uždenkite ir leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms palaukiant 10–15 min. Pagardinkite natūraliu medumi ar cinamonu.
Patarimas:
Geriausia kanapių arbatą gerti vakare, kaip dalį asmeninio poilsio ritualo. Švelnus skonis ir šilta tekstūra kuria jaukumo pojūtį ir puikiai nuteikia po chaotiškos darbo dienos.
-
Kanapių žiedų ir lapų arbata, 15 g
Kaina: 5.00€ -
Kanapių ir čiobrelių arbata „Įkvepiantis čiobrelis“, 15 g
Kaina: 5.00€ -
Kanapių ir mėtų arbata „Mėtų gaiva“, 15 g
Kaina: 5.00€ -
Kanapių ir levandų arbata „Vakaras Provanse“, 15 g
Kaina: 5.00€